Olifant Cakepop
(Vanillecake met vanillecrème)
Benodigdheden:
- Fondantglazuur of witte candy melts
- Marsepein
- Zwarte voedingskleurstof
- Lollystokjes
- Piepschuim/oase
- Zwarte Snoeppareltjes
- Basisglazuur
1. Maak de cakepops volgens de drie stappen die u HIER kunt vinden. Kneed langwerpige vormen van het cakemengsel
2. Maak het glazuur volgens recept, deze vind u HIER.
3. Kleur de marsepein grijs door er een paar druppeltjes zwarte kleurstof door te kneden.
4. Vorm oren, slurven en staartjes van de marsepein.
5. Prik de cakepops aan één kant in met een lollystokje. Haal het stokje eruit en doop het stokje in het glazuur. Steek het stokje terug in de cakepop. Als alle cakepops klaar zijn, laat ze dan even opstijven in de koelkast.
6. Doop de cakebolletjes in het fondantglazuur. Druk daarna de oren, slurven staartjes en pareltjes (voor de ogen) erin vast. Gebruik eventueel het basisglazuur als extra lijm.